ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Изменение азотистых веществ плодовых соков при различных условиях брожения

Казумов, Н. Б. and Казумян, К. Н. and Петян, Э. О. (1976) Изменение азотистых веществ плодовых соков при различных условиях брожения. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 29 (8). pp. 101-102. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
866Kb

Item Type:Article
Additional Information:Պտղահյութերի ազոտային նյութերի փոփոխությունը խմորման պրոցեսում: Changes in nitrous matters of fruit juices under different conditions of fermentation.
Uncontrolled Keywords:Կազումով Ն. Բ., Կազումյան Կ. Ն., Պետյան Է. Հ., Kazumov N. B., Kazumian K. N., Petian E. O.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:10469
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:29 May 2012 10:37
Last Modified:16 Feb 2014 15:45

Repository Staff Only: item control page