Гукасян, Л. А. and Багдасарян, Е. Г. and Туманян, Э. Р. (1976) Содержание витамина С и каротина у индуцированных форм перца (Capsicum annuum L.). Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 29 (10). pp. 77-81. ISSN 0366-5119
![]()
| PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader 1721Kb |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Վիտամին C-ի և կարոտինի պարունակությունը տաքդեղի (Capsicum annuum L.) մակածված ձևերի մոտ: Vitamin C and carotin content in Capsicum annuum L. |
Uncontrolled Keywords: | Ղուկասյան Լ. Ա., Բաղդասարյան Է. Գ., Թումանյան Է. Ռ., Gukasian L. A., Bagdasarian E. G., Tumanian E. R. |
Subjects: | Biology > Biochemistry |
ID Code: | 10630 |
Deposited By: | Ruzan Tumanyan |
Deposited On: | 05 Jun 2012 15:38 |
Last Modified: | 16 Feb 2014 15:45 |
Repository Staff Only: item control page