ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Продолжительность сохранения стабильности столовых вин после розлива

Казумов, Н. Б. and Петян, Э. О. and Айвазян, М. Г. (1977) Продолжительность сохранения стабильности столовых вин после розлива. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 30 (12). pp. 88-89. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
824Kb

Item Type:Article
Additional Information:Սեղանի գինիների կայունության պահպանման տևողությունը շշալցումից հետո։ The duration of preservation of table wine stability after its bottling.
Uncontrolled Keywords:Կազումով Ն. Բ., Պետյան Է. Հ., Այվազյան Մ. Գ., Kazumov N. B., Petjan E. O., Ajvazjan M. G.
Subjects:Biology > Biology General
ID Code:10777
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:12 Jun 2012 15:25
Last Modified:16 Feb 2014 15:44

Repository Staff Only: item control page