ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Характеристика процессов созревания мяса буйвола в условиях хронического эксперимента

Арутюнян, Л. А. and Кентикян, М. Л. (1954) Характеристика процессов созревания мяса буйвола в условиях хронического эксперимента. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների, 7 (7). pp. 89-102.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2783Kb

Item Type:Article
Additional Information:Գոմեշի մսի հասունացման պրոցեսի բնութագիրը քրոնիկ փորձերի պայմաններում։
Uncontrolled Keywords:Հարությունյան Լ. Ա., Քենտիկյան Մ. Լ.
Subjects:Agriculture > Animal culture
ID Code:1411
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:14 Feb 2011 15:27
Last Modified:16 Feb 2014 15:52

Repository Staff Only: item control page