ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Отличительные особенности ереванского сыра и его новой дополненной технологии

Кюркчян, В. Н. (1955) Отличительные особенности ереванского сыра и его новой дополненной технологии. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների, 8 (12). pp. 99-104.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1424Kb

Item Type:Article
Additional Information:«Երևան» պանրի առանձնահատկությունները նոր, լրացված տեխնոլոգիայով մշակման դեպքում։
Uncontrolled Keywords:Քյուրքչյան Վ. Ն.
Subjects:Biology > Biotechnology
ID Code:1798
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:04 Mar 2011 13:32
Last Modified:16 Feb 2014 15:51

Repository Staff Only: item control page