Кюркчян, В. Н. (1955) Отличительные особенности ереванского сыра и его новой дополненной технологии. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների, 8 (12). pp. 99-104.
![]()
| PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader 1424Kb |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | «Երևան» պանրի առանձնահատկությունները նոր, լրացված տեխնոլոգիայով մշակման դեպքում։ |
Uncontrolled Keywords: | Քյուրքչյան Վ. Ն. |
Subjects: | Biology > Biotechnology |
ID Code: | 1798 |
Deposited By: | Ruzan Tumanyan |
Deposited On: | 04 Mar 2011 13:32 |
Last Modified: | 16 Feb 2014 15:51 |
Repository Staff Only: item control page