ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Швейцарский сыр из пастеризованного молока в весенний период года

Агабабян, А. А. (1957) Швейцарский сыр из пастеризованного молока в весенний период года. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների, 10 (5). pp. 69-76.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2796Kb

Item Type:Article
Additional Information:Գարնան ամիսներին պաստերիզացված կաթից շվեյցարական պանրի ստանալը։
Uncontrolled Keywords:Աղաբաբյան Ա. Հ.
Subjects:Agriculture > Agriculture (General)
Biology > Applied Biology
ID Code:2242
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:25 Mar 2011 01:39
Last Modified:16 Feb 2014 15:51

Repository Staff Only: item control page