ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Перемешивание как фактор, ускоряющий биохимические процессы в виноделии

Комарова, Л. И. and Мовсесян, Г. П. and Барикян, Х. Г. (1964) Перемешивание как фактор, ускоряющий биохимические процессы в виноделии. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների , 17 (6). pp. 15-22.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2923Kb

Item Type:Article
Additional Information:Թափահարումը գինեգործության մեջ՝ որպես բիոքիմիական պրոցեսներն արագացնող գործոն:
Uncontrolled Keywords:Կոմարովա Լ. Ի., Մովսիսյան Գ. Պ., Բարիկյան Խ. Գ.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:2480
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:06 Apr 2011 09:30
Last Modified:16 Feb 2014 15:49

Repository Staff Only: item control page