ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Взаимодействие дрожжей с молочнокислыми бактериями, вызывающее скисание вин

Саруханян, Ф. Г. and Севоян, А. Г. (1965) Взаимодействие дрожжей с молочнокислыми бактериями, вызывающее скисание вин. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների , 18 (12). pp. 44-50.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2506Kb

Item Type:Article
Additional Information:Շաքարասնկերի և գինու թթվեցում առաջացնող կաթնաթթվային բակտերիաների փոխհարաբերության մասին:
Uncontrolled Keywords:Սարուխանյան Փ. Գ., Սևոյան Ա. Գ.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:2984
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:15 Apr 2011 10:45
Last Modified:16 Feb 2014 15:49

Repository Staff Only: item control page