ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Применение новых средств для фунгицидной обработки плавленых сыров

Араксянц, А. Э. and Агаджанян, Ж. Г. (2003) Применение новых средств для фунгицидной обработки плавленых сыров. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 55 (4). pp. 344-346. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
709Kb

Item Type:Article
Additional Information:Նոր միջոցների օգտագործումը պանիրների ֆունգիցիդային մշակման համար / Ա. Է. Արաքսյանց, Ժ. Գ. Աղաջանյան։ Application of the new means for fungicidal treatment of cheese / A. E. Araksyants, G. G. Agadjanyan.
Uncontrolled Keywords:Фунгициды - плавленый сыр - плесень - эфирные масла
Subjects:Agriculture > Agriculture (General)
Biology > Biotechnology
ID Code:3640
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:18 May 2011 08:59
Last Modified:16 Feb 2014 15:38

Repository Staff Only: item control page