ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Стабильность пенициллина в оливковом, персиковом и камфорном маслах

Казарян, Г. Е. and Африкян, Э. К. (1960) Стабильность пенициллина в оливковом, персиковом и камфорном маслах. ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների, 3 (1). pp. 101-106.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
333Kb

Item Type:Article
Additional Information:Պենիցիլինի կայունությունը քափուրի,ձիթապտղի և դեղձի յուղերի մեջ:
Uncontrolled Keywords:Ղազարյան Գ. Ե., Աֆրիկյան Է. Կ.
Subjects:?? M01 ??
Biology > Biochemistry
ID Code:382
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:22 Oct 2010 16:08
Last Modified:16 Feb 2014 15:50

Repository Staff Only: item control page