ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Применение новых мальтазаактивных дрожжей в хлебопечении

Багиян, В. А. (1997) Применение новых мальтазаактивных дрожжей в хлебопечении. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 50 (3-4). pp. 221-225. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
348Kb

Item Type:Article
Additional Information:Նոր մալթազային ակտիվությամբ շաքարասնկերի կիրառումը հացաթխման մեջ / Վ. Ա. Բաղիյան: Application of new maltase active yeasts in bakery / V. A. Baghiyan.
Uncontrolled Keywords:Дрожжи хлебопекарные - ферментативная активность - хлебобулочное производство
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:4276
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:16 Jun 2011 11:50
Last Modified:16 Feb 2014 15:39

Repository Staff Only: item control page