ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Соотношение полиненасыщенных жирных кислот в липидах печени животных в зависимости от характера жира в корме

Партешко, В. Г. and Лесюис, А. А. and Павловская, М. С. and Белоус, Г. В. (1969) Соотношение полиненасыщенных жирных кислот в липидах печени животных в зависимости от характера жира в корме. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 22 (10). p. 120. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
50Kb

Item Type:Article
Additional Information:Պոլիչհանգեցված ճարպային թթուների հարաբերակցությունը կենդանիների լյարդի լիպիդներում կախված կերում գտնվող ճարպի բնույթից: Proportions of polyunsaturated fatty acids in the lipids of the liver of animals depending on the nature of fat in the diet.
Uncontrolled Keywords:Պարտեշկո Վ. Հ., Լեսյուիս Ա. Ա., Պավլովսկայա Մ. Ս., Բելոուս Հ. Վ., Parteshko V. G., Lesyuis A. A., Pavlovskaya M. S., Belous G. V.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:4335
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:21 Jun 2011 11:45
Last Modified:16 Feb 2014 15:47

Repository Staff Only: item control page