ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Изучение физиолого-биохимических свойств молочнокислых палочек в связи с их использованием в бактериальных заквасках для советского сыра

Диланян, З. Х. and Остроумов, Л. А. (1970) Изучение физиолого-биохимических свойств молочнокислых палочек в связи с их использованием в бактериальных заквасках для советского сыра. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 23 (5). pp. 21-27. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
386Kb

Item Type:Article
Additional Information:Սովետական պանիրների համար բակտերիալ մակարդների մեջ օգտագործվող կաթնաթթվային ցուպիկների ֆիզիոլոգո-բիոքիմիական հատկությունների ուսումնասիրումը: Investigations of the physiological and biochemical properties of the lactic bacteria utilized as starters in the manufacturing of cheese of "Sovietsky" variety.
Uncontrolled Keywords:Դիլանյան Զ. Խ., Օստրոումով Լ. Ա., Dilanian Z. Ch., Ostroumow L. A.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:4556
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:06 Jul 2011 14:24
Last Modified:16 Feb 2014 15:47

Repository Staff Only: item control page