ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Ферментативно-микробиологическое получение L-аспарагиновой кислоты. IV. Характеристика иммобилизованных клеток микроорганизмов-продуцентов аспартазы

Абелян, В. А. and Меликсетян, В. С. (1968) Ферментативно-микробиологическое получение L-аспарагиновой кислоты. IV. Характеристика иммобилизованных клеток микроорганизмов-продуцентов аспартазы. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 42 (1). p. 76. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
62Kb

Item Type:Article
Additional Information:L-ասպարագինաթթվի ֆերմենտատիվ-միկրոբիոլոգիական ստացումը : IV Ասպարտազայի միկրոօրգանիզմ-պրոդուցենտների իմմոտալիզատորի բնութագիրը / Վ. Ա. Աբելյան, Վ. Ս. Մելիքսեթյան: Fermentative-Microbiological Receipt of L-Asparaginic Acid. IV. Characteristics of Immobilized Cells of Microorganisms-Producents of Aspartase / V. A. Abelian, V. S. Meliksetian.
Subjects:Biology > Biochemistry
Biology > Microbiology
ID Code:5498
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:01 Sep 2011 13:22
Last Modified:16 Feb 2014 15:48

Repository Staff Only: item control page