ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Влияние протеолитически активных штаммов некоторых видов молочнокислых бактерий на созревание сыра «Советский»

Макарян, К. В. and Кочарян, Н. А. and Аракелян, А. Б. (1989) Влияние протеолитически активных штаммов некоторых видов молочнокислых бактерий на созревание сыра «Советский». Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 42 (3). p. 240. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
73Kb

Item Type:Article
Additional Information:Կաթնաթթվային բակտերիաների որոշ տեսակների պրոտեոլիտիկորեն ակտիվ շտամների ազդեցությունը «Սովետական» պանրի հասունացման վրա / Կ. Գ. Մակարյան, Ն. Ա. Քոչարյան, Ա. Բ. Առաքելյան: Influence of proteolytically Active Strains of Some Species of Lacticacid Bacteria on the Ripening of the Cheese «Sovetski» / A. V. Markarian, N. A. Kocharian, A. B. Arakelian.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:5665
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:06 Sep 2011 09:30
Last Modified:16 Feb 2014 15:40

Repository Staff Only: item control page