ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Примение амилоризина П20х в качестве компонета комплексных хлебопекарных улучшителей

Быстрова, А. И. and Гусева, Л. И. and Масликова, Н. Н. and Амирханян, О. М. and Амирбекян, М. М. (1988) Примение амилоризина П20х в качестве компонета комплексных хлебопекарных улучшителей. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 41 (1). pp. 68-71. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
291Kb

Item Type:Article
Additional Information:П20х ամիլորիզինի կիրառումը որպես կոմպլեքսային հացաթուխ բարելավիչների բաղկացուցիչ / Ա. Ի. Բիստրովա, Լ. Ի. Գուսևա, Ն. Ն. Մասլիկովա, Մ. Մ. Ամիրխանյան, Օ. Մ. Ամիրխանյան։ Use of Amilorisin П20х as a Component of Complex Bakery Improvers / A. I. Bistrova, L. I. Guseva, N. N. Maslikova, M. M. Amirkhanian, O. M. Amirkhanian.
Uncontrolled Keywords:Хлебопечение, улучшителя комплексные, амилоризин П20х.
Subjects:Biology > Biotechnology
ID Code:5838
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:13 Sep 2011 14:22
Last Modified:16 Feb 2014 15:40

Repository Staff Only: item control page