ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Исследование микрофлоры при производстве шампанского

Авакянц, С. П. and Авакян, Б. П. (1971) Исследование микрофлоры при производстве шампанского. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 24 (5). pp. 45-50. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2540Kb

Item Type:Article
Additional Information:Շամպայն գինենյութերի միկրոֆլորայի ուսումնասիրությունը: Research of microflora in the champagne industry.
Uncontrolled Keywords:Ավագյանց Ս. Պ., Ավագյան Բ. Պ., Avakianz S. P., Avakian B. P.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:5916
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:15 Sep 2011 15:49
Last Modified:16 Feb 2014 15:47

Repository Staff Only: item control page