ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Антимикробная активность штаммов хлебопекарных дрожжей Saccharomyces cerevisiae

Багиян, В. А. and Ерзинкян, Л. А. and Степанян, М. Л. (1989) Антимикробная активность штаммов хлебопекарных дрожжей Saccharomyces cerevisiae. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 42 (11). pp. 1025-1027. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
220Kb

Item Type:Article
Additional Information:Թթխմորներից մեկուսացված հացաթխման շաքարասնկերի Saccharomyces cerevisiae հակամիկրոբային ակտիվությունը / Վ. Ա. Բագիյան, Լ. Ա. Երզինկյան, Մ. Լ. Ստեփանյան: Antimicrobial Activity of the Strains of Bakery Yeasts Saccharomyces cerevisiae / V. A. bagiyan, L. A. Yerzinkian, M. L. Stepanian.
Uncontrolled Keywords:Дрожжи хлебопекарные - картофельная болезнь - микробный анатагонизм.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:6226
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:28 Sep 2011 13:01
Last Modified:16 Feb 2014 15:40

Repository Staff Only: item control page