ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Амилоризин П20-x как биологический улучшитель качества хлеба и хлебобулочных изделий

Гусева, Л. И. and Масликова, Н. Н. and Амирханян, О. М. and Амирханян, М. М. (1988) Амилоризин П20-x как биологический улучшитель качества хлеба и хлебобулочных изделий. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 41 (11). pp. 900-904. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
342Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ամիլօրիզինի П20-x-ը որպես հացի և հացաբուլկեղենի որակի կենսաբանական բարելավիչ / Լ. Ի. Գուսևա, Ն. Ն. Մալիկովա, Օ. Մ. Ամիրխանյան, Մ. Մ. Ամիրխանյան։ Amilorysin П20-x as a Biological Improver of the quality of Bread and Bakery Goods / L. I. Guseva, N. N. Maslikova, O. M. Amirkhanian, M. M. Amirkhanian.
Uncontrolled Keywords:Амилоризин - дрожжи - хлеб и хлебобулочные изделия.
Subjects:Biology > Ecology
Biology > Applied Biology
ID Code:6299
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:30 Sep 2011 16:10
Last Modified:16 Feb 2014 15:40

Repository Staff Only: item control page