ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Изменение гликогена в процессе созревания мяса бычков, обработанных раствором хлорофоса

Айрумян, В. А. and Бабина, Э. Я. (1971) Изменение гликогена в процессе созревания мяса бычков, обработанных раствором хлорофоса. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 24 (11). pp. 111-112. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
956Kb

Item Type:Article
Additional Information:Քլորոֆոսի լուծույթով մշակված ցուլիկների մսի գլիկոգենի փոփոխությունը նրա հասունացած ժամանակ: The change of glycogen in the process of maturity of bull meat treated with chlorophose solution.
Uncontrolled Keywords:Այրումյան Վ. Ա., Բաբինա Է. Յա., Airumian V. Ar., Babina A. Y.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:6354
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:04 Oct 2011 11:22
Last Modified:16 Feb 2014 15:47

Repository Staff Only: item control page