ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Изменение молочной кислоты в процессе созревания мяса бычков, обработанных раствором хлорофоса

Айрумян, В. А. and Бабина, Э. Я. (1971) Изменение молочной кислоты в процессе созревания мяса бычков, обработанных раствором хлорофоса. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении, 24 (12). pp. 100-101. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
841Kb

Item Type:Article
Additional Information:Քլորոֆոսի լուծույթով մշակված ցուլիկների մոտ կաթնաթթվի փոփոխությունը նրա հասունացման ժամանակ: The change of lactic acid in the process of maturity of the bull meat treated with chlorophos solution.
Uncontrolled Keywords:Այրումյան Վ. Ա., Բաբինա Է. Ց., Airumian V. A., Babina A. Y.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:6385
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:05 Oct 2011 12:13
Last Modified:16 Feb 2014 15:47

Repository Staff Only: item control page