ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Применение мутантных штаммов в сыроделии

Диланян, З. Х. and Макарян, К. В. and Кочарян, Н. А. (1985) Применение мутантных штаммов в сыроделии. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 38 (4). pp. 356-362. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
569Kb

Item Type:Article
Additional Information:Մուտանտային շտամների կիրառումը պանրագործության մեջ / Զ. Խ. Դիվանյան, Կ. Վ. Մակարյան, Ն. Ա. Քոչարյան։ Use of Mutant Strains in Cheesemaking / Z. Ch. Dilanian, K. V. Makarian, N. A. Kocharian.
Uncontrolled Keywords:Молочнокислые бактерии, мутанты, сыры.
Subjects:Agriculture > Agriculture (General)
ID Code:6884
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:07 Nov 2011 15:19
Last Modified:16 Feb 2014 15:42

Repository Staff Only: item control page