ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Превращение фракций углеводов при консервировании зеленой массы кукурузы и люцерны сернистым ангидридом

Григорян, Л. А. (1973) Превращение фракций углеводов при консервировании зеленой массы кукурузы и люцерны сернистым ангидридом. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 26 (1). pp. 109-110. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
855Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ածխաջրատների ֆրակցիաների փոխարկումները եգիպտացորենի և առվույտի կանաչ զանգվածը ծծմբային անհիդրիդով կոնսերվացնելու դեպքում: Transformation of carbohydrate fractions at canning of green mass of maize and lucerne.
Uncontrolled Keywords:Գրիգորյան Լ. Ա., Grigorian L. A.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:7074
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:16 Nov 2011 14:17
Last Modified:16 Feb 2014 15:46

Repository Staff Only: item control page