ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Продолжительность сохранения пенициллина в мясе и субпродуктах кур

Шакарян, Г. А. and Севян, Т. К. (1973) Продолжительность сохранения пенициллина в мясе и субпродуктах кур. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 26 (2). pp. 106-107. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
992Kb

Item Type:Article
Additional Information:Պենիցիլինի պահպանման տևողությունը հավերի մսի և մսեղիքի մեջ: Duration of penicillin conservation in meat and subproducts of chicken.
Uncontrolled Keywords:Շաքարյան Գ. Ա., Սևյան Թ. Կ., Shakarian G. A., Sevian T. K.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:7125
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:22 Nov 2011 12:35
Last Modified:16 Feb 2014 15:46

Repository Staff Only: item control page