ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Влияние меда, сахарного сиропа и способов их пастеризации на активность канамицина и бициллина-3

Акопян, З. М. (1973) Влияние меда, сахарного сиропа и способов их пастеризации на активность канамицина и бициллина-3. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 26 (4). pp. 84-88. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2116Kb

Item Type:Article
Additional Information:Մեղրի, շաքարաջրի և պաստերիզացիայի ազդեցությունը կանամիցինի և բիցիլի-3-ի ակտիվության վրա: Influence of honey, sugar sirop and pasteurisation method on activity of kanamycinum and bicillinum-3.
Uncontrolled Keywords:Հակոբյան Զ. Մ., Hakopian Z. M.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:7389
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:05 Dec 2011 15:21
Last Modified:16 Feb 2014 15:46

Repository Staff Only: item control page