ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Изменение аминокислот у гибридов винограда различной степени устойчивости к милдью

Антонян, А. С. and Марутян, С. А. (1984) Изменение аминокислот у гибридов винограда различной степени устойчивости к милдью. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 37 (5). pp. 383-386. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
278Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ամինաթթուների փոփոխությունը խաղողի՝ միլդիուի նկատմամբ տարբեր աստիճանի դիմադրողականություն ունեցող հիբրիդների մոտ / Ա. Ս. Անտոնյան, Ս. Ա. Մարության։ Changes of Aminoacids of the Crape Hybrids With Different Levels of resistance to Mildew / A. S. Antonian, S. A. Marutian.
Uncontrolled Keywords:виноград, свободные аминокислоты, мильдью.
Subjects:Agriculture > Agriculture (General)
ID Code:7517
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:09 Dec 2011 14:08
Last Modified:16 Feb 2014 15:42

Repository Staff Only: item control page