ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Влияние гиббереловой кислоты на аминокислотный состав белковых фракций кукурузы на ранних этапах прорастания

Пивазян, А. А. and Вартанян, Дж. А. and Давтян, М. А. (1984) Влияние гиббереловой кислоты на аминокислотный состав белковых фракций кукурузы на ранних этапах прорастания. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 37 (6). p. 514. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
818Kb

Item Type:Article
Uncontrolled Keywords:Ծլման վաղ էտապներում եգիպտացորենի սպիտակուցային ֆրակցիաների ամինաթթվային կազմի վրա գիբերելաթթվի ազդեցության մասին / Ա. Ա. Պիվազյան, Ջ. Ա. Վարդանյան, Մ. Ա. Դավթյան։ On the Influence of Gibberllic Acid of the Aminoacid Composition of Maize Protein Fractions in Early Stages of Germination / A. A. Pivazian, J. A. Vartanian, M. A. Davtian.
Subjects:Biology > Botany
ID Code:7579
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:13 Dec 2011 13:44
Last Modified:16 Feb 2014 15:42

Repository Staff Only: item control page