ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Природные антиоксиданты и поверхностное побурение плодов яблони

Садоян, А. Г. and Звягинцева, Ю. В. (1984) Природные антиоксиданты и поверхностное побурение плодов яблони. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 37 (9). pp. 748-753. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2432Kb

Item Type:Article
Additional Information:Բնական հակաօքսիդացուցիչները և խնձորի պտուղների մակերեսային գորշացումը / Ա. Գ. Սադոյան, Յու. Վ. Զվյագինցևա։ Natural Antioxidants and Superficial Browning of Apple Fruits / A. G. Sadoyan, YU. V. Zvyagintseva.
Uncontrolled Keywords:плоды яблони, перекиси фарнезена, антиоксиданты.
Subjects:Biology > Biochemistry
Biology > Microbiology
ID Code:7918
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:20 Jan 2012 16:45
Last Modified:16 Feb 2014 15:42

Repository Staff Only: item control page