ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Влияние гибберсиба на пищевую ценность томатов

Мовсесян, Н. А. and Марукян, А. Д. (1983) Влияние гибберсиба на пищевую ценность томатов. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 36 (2). pp. 163-166. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1564Kb

Item Type:Article
Additional Information:Գիբերսիբի ազդեցությունը պոմիդորի սննդային արժեքականության վրա / Ն. Ա. Մովսեսյան, Ա. Դ. Մարուխյան։ Gibbersib Influence on Tomato Nutritive value / N. A. Movsesian, A. D. Marukhian.
Uncontrolled Keywords:томаты, гиббереллины, гибберсиб.
Subjects:Biology > Biochemistry
Biology > Botany
ID Code:8153
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:31 Jan 2012 17:02
Last Modified:16 Feb 2014 15:42

Repository Staff Only: item control page