ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Получение комплекса аминокислот из дрожжевой гущи виноделия

Вартанян, Л. С. and Авакян, Б. П. (1983) Получение комплекса аминокислот из дрожжевой гущи виноделия. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 36 (3). pp. 238-242. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1602Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ամինաթթվային կոմպլեքսի ստացումը գինեգործության շաքարասնկային դուրդից / Լ. Ս. Վարդանյան, Բ. Պ. Ավագյան։ A Complex of Aminoacids Obtained from Yeast Sediment of Wine-Making / L. S. Vardanian, B. P. Avakian.
Uncontrolled Keywords:дрожжи, аминокислоты, виноделие.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:8203
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:02 Feb 2012 13:00
Last Modified:16 Feb 2014 15:42

Repository Staff Only: item control page