ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Аминокислоты в плодах томатов в зависимости от сортовых особенностей и гибридизации

Ананян, А. А. and Аветисян, С. В. and Таросова, Е. О. and Баблоян, В. С. (1974) Аминокислоты в плодах томатов в зависимости от сортовых особенностей и гибридизации. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 27 (10). pp. 64-70. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2572Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ամինաթթուների պարունակությունը պոմիդորի պտուղներում կախված սորտային առանձնահատկություններից և հիբրիդացումից: Amino acids in tomato depending on sort features and hybridization.
Uncontrolled Keywords:Անանյան Ա. Ա., Ավետիսյան Ս. Վ., Տարոսովա Ե. Հ., Բաբլոյան Վ. Ս., Ananian A. A., Avetisian S. V., Tarosova E. O., Babloyan V. S.
Subjects:Agriculture > Plant culture
ID Code:8929
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:12 Mar 2012 16:09
Last Modified:16 Feb 2014 15:45

Repository Staff Only: item control page