Ананян, А. А. and Аветисян, С. В. and Таросова, Е. О. and Баблоян, В. С. (1974) Аминокислоты в плодах томатов в зависимости от сортовых особенностей и гибридизации. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 27 (10). pp. 64-70. ISSN 0366-5119
![]()
| PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader 2572Kb |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Ամինաթթուների պարունակությունը պոմիդորի պտուղներում կախված սորտային առանձնահատկություններից և հիբրիդացումից: Amino acids in tomato depending on sort features and hybridization. |
Uncontrolled Keywords: | Անանյան Ա. Ա., Ավետիսյան Ս. Վ., Տարոսովա Ե. Հ., Բաբլոյան Վ. Ս., Ananian A. A., Avetisian S. V., Tarosova E. O., Babloyan V. S. |
Subjects: | Agriculture > Plant culture |
ID Code: | 8929 |
Deposited By: | Ruzan Tumanyan |
Deposited On: | 12 Mar 2012 16:09 |
Last Modified: | 16 Feb 2014 15:45 |
Repository Staff Only: item control page