ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Биологическая активность исходных и мутантов дрожжей при брожении виноградного сусла по красному способу

Авакян, Б. П. and Тер-Балян, Н. А. (1981) Биологическая активность исходных и мутантов дрожжей при брожении виноградного сусла по красному способу. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 34 (10). pp. 1037-1041. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2933Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ելակետային և մուտանտ շաքարասնկերի բիոսինթետիկ ակտիվությունը խաղողահյութի գինեգործական կարմիր եղանակով մորման դեպքում / Բ. Պ. Ավագյան, Ն. Հ. Տեր-Բալյան։ Biosynthetic activity of initial and mutant yeast cultures for the fermentation of grape must by the red method / B. P. Avakian, N. H. Ter-Balian.
Uncontrolled Keywords:виноградное сусло, мутагены.
Subjects:Biology > Biochemistry
ID Code:9169
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:22 Mar 2012 13:48
Last Modified:16 Feb 2014 15:43

Repository Staff Only: item control page