ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Протеолитическая активность молочнокислых бактерий и бактериальных заквасок для выработки рассольных сыров

Чарян, Л. М. and Пахлеванян, М. Ш. and Ерзинкян, Л. А. and Векилян, С. М. (1975) Протеолитическая активность молочнокислых бактерий и бактериальных заквасок для выработки рассольных сыров. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 28 (1). pp. 66-71. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2036Kb

Item Type:Article
Additional Information:Կաթնաթթվային բակտերիաների բակտերիալ մակարդների պրոտեոլիտիկ ակտիվությունը աղաջրային պանիրների ստացման համար: Proteolitic activity of lactic bacteria and bacterial ferments for production of brine cheese.
Uncontrolled Keywords:Չարյան Լ. Մ., Երզինկյան Լ. Հ., Փահլեվանյան Մ. Շ., Վեքիլյան Ս. Մ., Charian L. M., Pahlevanian M. S., Yerzinkian L. A., Vekilian S. M.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:9215
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:23 Mar 2012 12:15
Last Modified:16 Feb 2014 15:45

Repository Staff Only: item control page