ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

Микрофлора и химические показатели буйволиного югортного жира 400-летней давности

Тросько, У. И. and Данилова, Т. А. and Прохорова, Л. Т. and Горшкова, Э. И. and Ерзинкян, Л. А. and Акопова, А. Б. (1981) Микрофлора и химические показатели буйволиного югортного жира 400-летней давности. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 34 (11). pp. 1125-1128. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
878Kb

Item Type:Article
Additional Information:400-ամյա գոմեշի յուղուրդա յուղի միկրոֆլորան և քիմիական ցուցանիշները / Ու. Ի. Տրոսկո, Տ. Ա. Դանիլովա, Լ. Տ. Պրոխորովա, Է. Ի. Գորշկովա, Լ. Հ. Երզինկյան, Ա. Բ. Ակոպովա։ The microflora and chemical composition of beef fat from yogurt of 400 years old / U. I. Trosko, T. A. Danilova, L. T. Proxorova, E. I. Gorshcova, L. A. Erzinkyan, A. B. Akopova.
Uncontrolled Keywords:югорт, жирные кислоты, микрофлора.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:9268
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:26 Mar 2012 14:56
Last Modified:16 Feb 2014 15:43

Repository Staff Only: item control page