ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԿԵՆՍԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆԴԵՍ =Biological Journal of Armenia

О химическом составе дрожжевой гущи в различные периоды хранения

Вартанян, Л. С. and Авакян, Б. П. and Тер-Балян, Н. А. (1981) О химическом составе дрожжевой гущи в различные периоды хранения. Հայաստանի կենսաբանական հանդես Biological Journal of Armenia Биологический журнал Армении ՀՍՍՀ ԳԱ, 34 (11). pp. 1136-1141. ISSN 0366-5119

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1159Kb

Item Type:Article
Additional Information:Շաքարասնկային դուրդի քիմիական բաղադրությունը պահման տարբեր ժամկետներում / Լ. Ս. Վարդանյան, Բ. Պ. Ավագյան, Ն. Հ. Տեր-Բալյան։ On the composition of wine yeast biomass in various periods of storage / L. S. Vartanian, B. P. Avakian, N. H. Ter-Balian.
Uncontrolled Keywords:дрожжевая гуща, химический состав.
Subjects:Biology > Microbiology
ID Code:9271
Deposited By:Ruzan Tumanyan
Deposited On:26 Mar 2012 15:46
Last Modified:16 Feb 2014 15:43

Repository Staff Only: item control page